Op 1 februari 2019 werd de huisartspraktijk van dhr. A.M.Zwaard te Druten overgenomen en voortgezet door de huisartsen mw. J.D. van Baar en mw. N.C. Lameijn.

 

Over mw. Jolijn van Baar - Meulepas:

In 2010 ben ik gestart in de praktijk van dokter Zwaard en sindsdien werk ik hier met ontzettend veel plezier. In de eerste jaren werkte ik op dinsdag en vrijdag en later is de woensdag er ook bij gekomen. Door de jaren heen heb ik velen van u al leren kennen. Het is dan ook ontzettend leuk om samen met dokter Lameijn, en de rest van ons team, mijn werkzaamheden voort te zetten.
Mijn werkdagen zullen dinsdag, woensdag en vrijdag blijven.
Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Nijmegen.

Over mw. Nanette Lameijn:
Mijn opleiding tot huisarts heb ik genoten aan de Radboud Universiteit Nijmegen en afgerond in 2011. Sinds die tijd ben ik werkzaam als waarnemend huisarts in regio Nijmegen en heb ik ruim 3 jaar in een huisartsenpraktijk in Boxmeer gewerkt.
Ik zie er ontzettend naar uit om, samen met dokter van Baar, de zorg voor de patiënten van dokter Zwaard over te nemen. Ik vind het fijn om patiënten laagdrempelig te benaderen en de volle breedte van het huisartsen-vak te kunnen uitoefenen. Van jong tot oud en alle fasen van het leven. Ik heb affiniteit met kinderen, chirurgische ingreepjes, psychosociale problematiek en palliatieve zorg.
Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.
Samen met mijn vriend en 2 kinderen woon ik in Nijmegen.